• home
 • Actueel
 • Onderhoud computersysteem geplaatst: 05-07-2018

  Onderhoud van het computersysteem op 6 juli 2018

  Deadline voor het verwerken van de orders van 17.00 uur naar 15.30 uur

  Jobarco werkt hard aan de optimalisering van haar service waaronder de uitbreiding van de digitale mogelijkheden. In dit kader gaat Jobarco komend weekend over naar een upgrade van het computersysteem.

  Dit betekent dat morgen, vrijdag 6 juli, de deadline voor orders die maandag 2 juli geleverd dienen te worden, verschoven is van 17.00u naar 15.30u.

  De orders die wij op vrijdag 6 juli na 15.30 uur ontvangen, worden uiteraard in behandeling genomen maar i.p.v. maandag 9 juli, op dinsdag 10 juli uitgeleverd. Levert dit een probleem voor u op, neem dan gerust contact met ons op: telefoonnummer 079-3319313 of per e-mail info@jobarco.com. Samen met u zoeken we naar een geschikte oplossing.

  Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en bieden u onze excuses aan voor het ongemak.

 • geplaatst: 15-06-2018

  Prijswijziging per 18-6-2018

  Geachte relatie,

                                    

  Door aanhoudende prijsstijgingen van diverse kostennoteringen zijn wij genoodzaakt
  om onze prijzen in enkele artikelgroepen per 18 juni 2018 aan te passen.


  Natuurlijk kunt u bestaande afspraken of projecten bij ons indekken voor de genoemde datum. Prijzen voor speciaalkabels zijn op aanvraag.

  Per direct kan de nieuwe prijslijst op de Service pagina worden gedownload. PAB bestanden zijn vanaf a.s. maandag beschikbaar  via 2ba.

  Onze afdeling verkoop is natuurlijk ook bereid op een andere manier de gegevens te sturen. Vraagt u het ons!

  Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn.

 • Stekerbaar Instalcare Installatie & Bouw geplaatst: 26-03-2018

  Supersnel stekerbaar installeren

  Stekerbaar Instalcare voor medische ruimten

  Onze technisch adviseur Hans Licher legt in het magazine Installatie & Bouw uit waarom Instalcare de supersnelle oplossing is voor installeren in medische ruimten. Lees meer over de mogelijkheden en de nieuwe ontwikkelingen in onderstaand interview.

  Installatie & Bouw - Hans Licher over Stekerbaar Instalcare

 • EVO Logisticx geplaatst: 20-03-2018

  Jobarco's visie op logistiek in EVO's Logisticx

  klantgerichte oplossingen

  Onze logistiek manager Willem van Dommelen vertelt in het magazine van EVO Logisticx over zijn visie op logistiek. Jobarco was destijds de eerste in de branche die "vandaag besteld, morgen in huis" waarmaakte. Door continue optimalisatie van de processen en de inzet van het logistieke team wordt deze belofte elke dag bewezen.

  Jobarco breidt haar logistieke oplossingen gestaag uit. Lees hier meer over in onderstaand interview.

  Interview Jobarco Willem van Dommelen

 • geplaatst: 14-07-2017

  E-mail nieuwsbrieven

  overzicht Jobarco's e-newsletters

  Jobarco houdt u graag op de hoogte van nieuwe producten in ons assortiment. Via de aanmeldbutton op onze home-page kunt u zich eenvoudig opgeven voor onze newsletter.

  Jobarco's e-news niet ontvangen of nog eens nalezen? Hieronder kunt u de verzonden nieuwsbrieven terugvinden:

  LEES VERDER
 • CPR EAN geplaatst: 06-07-2017

  Jobarco & CPR

  & EAN & Prijswijzigingen

  CPR houdt kabelland flink bezig. Ook Jobarco is in de afgelopen maanden hard aan het werk geweest om kabels uit de portfolio te certificeren volgens CPR eisen. De nadruk lag bij ons op de flexibele stuurstroomkabels. Onduidelijkheid in de regelgeving omtrent flexibele kabels en hun toepassingen in de bouwsector zorgden voor vertragingen. Onze inspanningen hebben uiteindelijk geresulteerd in 3 series stuurstroomkabels die wij aan kunnen bieden in verschillende CPR klassen. Op onze CPR pagina vindt u meer informatie.

  Een waardevolle ontwikkeling is ons samenwerkingsverband met zusterbedrijf Pantaflex. Vanaf maart dit jaar werken wij gezamenlijk vanuit het pand in Benthuizen. Wij bundelen onze krachten in logistieke oplossingen, inkoop, verkoop en service. Dit heeft geleid tot een herziening van onze brutoprijzen voor de producten van Elpress, Belden en Hugro. Op onze Service pagina vindt u een update van ons artikelbestand.

  Tot slot kunnen wij melden dat Jobarco vanaf heden artikelen kan leveren met een GTIN (EAN) code. Een implementatie die zorgt voor een snellere logistieke afhandeling van onze leveringen.

  Kortom, veel positieve nieuwe ontwikkelingen!