• home
 • Actueel
 • geplaatst: 23-12-2021

  Nieuwe prijslijst JPL19 per 1 januari 2022

  Nieuwe prijslijst JPL19 per 1 januari 2022

  Beste relatie,

  Met ingang van 1 januari 2022 hanteren wij de nieuwe prijslijst JPL19. Hiermee komt de huidige prijslijst JPL18 te vervallen.

  De prijslijst betreft een verhoging van 2,1% ten opzichte van de huidige prijslijst en is van toepassing op het hele kabelassortiment.

  Vanaf 24 december is de prijslijst hier beschikbaar en tevens via 2BA.

  Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan vernemen wij deze graag van u. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

  Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,
  Uw Connectiviteit Experts

 • geplaatst: 31-08-2021

  Jobarco neemt deel aan de Offshore Energy Exhibition & Conference

  Op 26 en 27 oktober staan wij op Europa’s toonaangevende Offshore Energy Exhibition & Conference in de Amsterdam RAI. Tijdens dit grote evenement presenteren wij de bezoekers alles over onze kabelrupsen en mechanisch bewegende installaties die essentiële kabels en slangen beschermen tegen de ruige en extreme omstandigheden waar de Offshore dag en nacht mee te maken krijgt.
  Bezoek onze stand: nr 1013
  Meer info: https://bit.ly/3svcFOr
  #offshore #maritime #kabelrupsen #elspec #jobarco #CCG #kabels

 • geplaatst: 26-07-2021

  Jobarco deelt kennis tijdens het ATEX & Process Safety congres

  Het Atex & Process Safety congres gaat weer van start op woensdag 8 september 2021. Tijdens dit innovatieve en praktijkgerichte event, dat zich richt op de ATEX-richtlijnen binnen explosiegevaarlijke zones, zal Jobarco aanwezig zijn en haar kennis delen over de ATEX-regelgeving waaraan kabels vandaag de dag moeten voldoen.

  Jobarco is constant bezig met het produceren van innovatieve kabels die inhaken op de laatste ontwikkelingen in de markt. Op deze wijze is ook het uitgebreide ATEX kabelpakket ontstaan. Dankzij de vele jaren van kennis en ervaring lukt het Jobarco steeds om vele oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken rondom de ATEX-regelgeving waaraan kabels moeten voldoen.

  Met de strikte eisen die de meest recente ATEX-norm, NEN-EN-IEC-60079-14:2014, aan kabels stelt, ontstaan er vaak vragen als: Welke ATEX kabels zijn toegestaan en welke niet? Welke eisen worden er verder gesteld? en hoe test Jobarco haar kabels volgens Annex E.1? Deze en nog vele andere vragen zal Jobarco presenteren op haar stand, maar tevens als spreker tijdens de congres dag op 8 september 2021.

  Plan uw bezoek aan onze stand via:  https://bit.ly/3y0UVw9
  uw relatiecode is: VN832N7T

  Graag tot ziens tijdens het ATEX & Process Safety congres.

  Locatie: De Fabrique, Utrecht
  Datum: 8 september 2021
  Tijdstip: 09:00 uur – 17:00 uur

   

 • geplaatst: 29-06-2021

  Elspec neemt deel aan vakbeurs Openbare Ruimte 2021

  Elspec toont slimme verlichting tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte

  Met de boodschap Smart Cities begin with Smart Lighting neemt Elspec (gefuseerd met Jobarco en onderdeel van de Cable Connectivity Group), als leverancier en adviseur van duurzame en innovatieve infrastructurele oplossingen, deel aan de vakbeurs Openbare Ruimte op 22 en 23 september 2021 in de jaarbeurs Utrecht.
   
  Op de stand (standnr. 3.5.32) laat Elspec haar bezoekers kennismaken met de gerenommeerde systemen van leveranciers als Lacroix/Sogexi, Paradox, CU Phosco en Langmatz en ontdekt men de nieuwe smart lighting platformen met sensor systemen voor fietspaden, stadscentra, bedrijventerreinen en rondwegen. Een stand waar voldoende inspiratie opgedaan kan worden dankzij de vele bijzondere innovaties die Elspec samen met Paradox, toonaangevend fabrikant van toekomst vaste Smart City oplossingen, is aangaan. 
   
  Ook worden op de stand nieuwe oplossingen getoond voor het veilig oversteken voor slechtziende,  worden de nieuwste aansluittechnieken voor lichtmasten gepresenteerd, maak je kennis met de kastbewaking OVL Tegis, waarmee je kunt schakelen, bewaken en monitoren (portal) en komt het brede gamma van speciaal kabels tevens uitgebreid aan bod.

  Standnummer : 3.5.32
  Locatie:
  Jaarbeurs Utrecht -  Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
  Aanmelden: Meld u hier aan voor een bezoek aan onze stand: https://bit.ly/3h2l72m
  Meer info: elspec@Jobarco.com

 • geplaatst: 01-06-2021

  Nieuwe prijslijst per 1 juni 2021

  Beste relatie,

  Met ingang van dinsdag 1 juni 2021 hanteren wij de nieuwe prijslijst. Hiermee komt de huidige prijslijst van 10 mei jl. te vervallen. 

  De prijswijziging is van toepassing op het hele kabelassortiment.

  Vanaf vandaag zijn de gegevens hier beschikbaar. Tevens zijn de gegevens beschikbaar via het 2BA. 

  Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan vernemen wij deze graag van u. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

  Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,
  Jobarco B.V.

 • geplaatst: 14-10-2020

  Wij zijn onderdeel van de Cable Connectivity Group

   

  De Cable Connectivity Group (CCG). CCG is opgericht in 2019 en is sindsdien  een vooruitstrevende en internationale speler in de markt voor speciaal kabels en connectiviteitsoplossingen. CCG is ontstaan als gevolg van de samenvoeging van verschillende succesvolle bedrijven in de kabel- en connectiviteitsbranche. De onderneming produceert, distribueert en assembleert speciaal kabels en kabelharnassen en accessoires.

  Binnen CCG zijn er drie divisies:
  Productie: de productie van een breed assortiment speciaal kabels vanuit Italië voor klanten door heel Europa.

  Distributie: kennisbedrijf met toegevoegde waarde in kabels en toebehoren voor groothandel en OEM klanten door heel Europa met vestigingen in Duitsland, Nederland, Italië, Polen en Frankrijk.
  Assemblage: klantspecifieke assemblage van connectiviteitsoplossingen voor OEM klanten door heel Europa met vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland. 

  Jobarco, Elspec en Pantaflex zijn onderdeel van CCG

  Sinds juli 2019 zijn wij, Jobarco, Elspec (sinds mei 2019 gefuseerd met Jobarco) & Pantaflex, als Nederlandse distributiepartners onderdeel van CCG. Vanuit één locatie in Benthuizen hebben wij als distributieonderneming een sterk en compleet productaanbod voor alle behoeftes van de klanten in diverse markten op het gebied van kabel en connectiviteit oplossingen.

  Ambitie in de aankomende jaren zijn onze ambities gericht op het groeien van ons portfolio in meerdere segmenten bij bestaande en nieuwe klanten. Dankzij de vele jaren aan ervaring en kennis die binnen het Nederlandse team aanwezig is, alsook door aanvullende productlijnen vanuit de internationale groep, staat de organisatie aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk om nog beter en nog meer klanten te kunnen bedienen.

  Activiteiten in Europa

  De activiteiten van CCG zijn gevestigd in Nederland (JobarcoElspecPantaflexMFI en Capable), Duitsland 
  (TKD Kabel en Schrade Kabeltechnik), Italië (TKD Italia en KCI), Polen (TKD Polska en Schrade Kabeltechnik) en Frankrijk (HPM)

  De bedrijven opereren individueel als leidende spelers in hun respectievelijke markten. Met sterke marktposities en brands hebben de bedrijven een goede basis van waaruit ze een ambitieus groeipad willen inzetten. Door veel aandacht aan de behoeftes van hun klanten te besteden, bouwen de bedrijven aan een waardevolle, lange termijn partnership met hun klanten.

  De totale groep heeft ongeveer 600 mensen in dienst in meerdere Europese landen en een omzet van ongeveer EUR 180M.