• home
 • Actueel
 • Event cables geplaatst: 22-05-2017

  Licht uit, spot aan!

  voor onze plug-and-play evenementen kabel

  Samen met onze partner Muckenhaupt & Nusselt bieden wij een uitmuntende oplossing voor plug-and-play evenementen kabels.

  Robuust en toch extreem flexibel, waterbestendig, koude- en hittebestendig, voor binnen en buiten gebruik. Een allround kabel voor toepassing bij diverse evenementen.

  Wij leveren u deze kabels desgewenst kant-en-klaar geassembleerd met de door u gewenste connector. Bijvoorbeeld de Harting HAN16E of Amphenol Socapex.

  Wilt u meer informatie? Bekijk onze brochure (engels) of neem contact op met ons verkoopteam: 079-3319313.

 • Kabelkeuzekaart geplaatst: 26-01-2017

  Handige tools voor het kiezen van de juiste kabel

  snel uw kabel vinden

  Een kabel is meer dan alleen wat aders en een mantel. Voor de juiste kabel voor uw toepassing is van belang te weten waar uw kabel aan moet voldoen. Zoekt u een kabel met KEMA keur of UL keur? Of zoekt u een halogeenvrije kabel? Moet de kabel bestand zijn tegen agressieve reinigsmiddelen of dierlijke vetten? Het juiste materiaal van de mantel en de aderisolatie is dan van het grootste belang. 

  Met onze kabelkeuzekaarten kunt u snel zien welke kabel geschikt is voor uw eisen. En met de kabelcatalogus-tool stelt u zelf uw eigen documentatie samen met de datasheets die u nodig heeft.

  Op onze Service pagina vindt u de vernieuwde kabelkeuzekaart Stuurstroom, de nieuwe kabelkeuzekaart Industrie en onze button voor het samenstellen van uw eiegen catalogus.

  En natuurlijk staat ook ons sales-team klaar om u te helpen met het vinden van de juiste kabel!

  LEES VERDER
 • Speciaalkabel formulier geplaatst: 06-06-2016

  U zoekt een aparte kabel?

  kabel naar wens

  Uw gewenste kabel niet gevonden? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kabels op maat!

  Al vanaf 300 meter zijn er mogelijkheden voor een kabel gericht op uw toepassing. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u vanaf heden hiervoor een speciaal formulier invullen met uw wensen. 

  Vult u zoveel mogelijk in; wij sturen u dan zo snel mogelijk een passende aanbieding toe!

 • Nieuw in de serie Highflex: 3D kabel geplaatst: 29-11-2015

  Nieuw in Highflex: 3D kabel

  superflexibel en 360 graden torsiebestendig

  Jobarco's 3D Highflexkabels zijn superflexibel en uitermate buigzaam in de kleinste bewegingen. De speciale constructie zorgt ervoor dat de kabel tegen torsiebewegingen van 360 graden per meter bestand is.

 • Datakabel voor toepassing in liften geplaatst: 29-11-2015

  Datakabel voor toepassing in liften

  Cat6A Lift geschikt voor hanghoogte 100 meter

  De Cat6A Lift is een speciale datakabel die geschikt is voor toepassing in liften. Door toevoeging van een specifieke trekontlasting is deze uitermate flexibele kabel te gebruiken voor een hanghoogte van maximaal 100 meter.

 • Profinet highflex geplaatst: 13-07-2015

  Profinet kabel voor kabelrupsen

  Uitbreiding Highflex datakabels

  Onze Highflex datakabelserie is onlangs uitgebreid met een Profinet versie. Profinet Highflex Type C is supersoepel, buigzaam en maakt datasnelheden van 100 Mbit/s in kabelkettingen mogelijk. 

  Een uiterst flexibele kabel met een robuuste PUR mantel, wat de kabel uitermate geschikt maakt voor toepassing in een industriële omgeving. Geschikt voor temperaturen van -30 in bewegende toepassingen; halogeenvrij en geschikt voor aansluiting van RJ45 en M12 connectoren. De kabel is UL en CSA gekeurd.

  Klikt u hier voor de actuele brutoprijs, voorraad en de uitgebreide productinformatie.