• home
 • Actueel
 • Speciaalkabel formulier geplaatst: 06-06-2016

  U zoekt een aparte kabel?

  kabel naar wens

  Uw gewenste kabel niet gevonden? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kabels op maat!

  Al vanaf 300 meter zijn er mogelijkheden voor een kabel gericht op uw toepassing. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u vanaf heden hiervoor een speciaal formulier invullen met uw wensen. 

  Vult u zoveel mogelijk in; wij sturen u dan zo snel mogelijk een passende aanbieding toe!

 • Nieuw in de serie Highflex: 3D kabel geplaatst: 29-11-2015

  Nieuw in Highflex: 3D kabel

  superflexibel en 360 graden torsiebestendig

  Jobarco's 3D Highflexkabels zijn superflexibel en uitermate buigzaam in de kleinste bewegingen. De speciale constructie zorgt ervoor dat de kabel tegen torsiebewegingen van 360 graden per meter bestand is.

 • Datakabel voor toepassing in liften geplaatst: 29-11-2015

  Datakabel voor toepassing in liften

  Cat6A Lift geschikt voor hanghoogte 100 meter

  De Cat6A Lift is een speciale datakabel die geschikt is voor toepassing in liften. Door toevoeging van een specifieke trekontlasting is deze uitermate flexibele kabel te gebruiken voor een hanghoogte van maximaal 100 meter.

 • Profinet highflex geplaatst: 13-07-2015

  Profinet kabel voor kabelrupsen

  Uitbreiding Highflex datakabels

  Onze Highflex datakabelserie is onlangs uitgebreid met een Profinet versie. Profinet Highflex Type C is supersoepel, buigzaam en maakt datasnelheden van 100 Mbit/s in kabelkettingen mogelijk. 

  Een uiterst flexibele kabel met een robuuste PUR mantel, wat de kabel uitermate geschikt maakt voor toepassing in een industriële omgeving. Geschikt voor temperaturen van -30 in bewegende toepassingen; halogeenvrij en geschikt voor aansluiting van RJ45 en M12 connectoren. De kabel is UL en CSA gekeurd.

  Klikt u hier voor de actuele brutoprijs, voorraad en de uitgebreide productinformatie. 

 • UL CSA HAR kabels geplaatst: 30-10-2014

  Respooled Wire: UL kabels per meter

  UL-CSA-HAR-CE kabels uit voorraad leverbaar

  Onlangs is Jobarco door UL Nederland gecertificeerd voor het Respooled Wire Program. Dit houdt in dat alle door Jobarco op lengte gesneden UL-kabels voldoen aan de eisen voor traceability van UL. De nieuwe serie Trioflex UL/CSA/HAR is een van de kabelseries die binnen dit programma valt.

  Met Trioflex biedt Jobarco een oplossing voor het probleem van verschillende normen in diverse landen. Met de drie keuren van de Trioflex kan men volstaan met één kabel voor toepassing in Nederland én voor export-toepassingen.
  HAR is de norm voor de Europese markt. Op de kabel is een CE-markering aangebracht; hiermee wordt aangegeven dat de kabel is geproduceerd volgens de richtlijnen van de Europese Unie. UL is het keurmerk voor de Noord-Amerikaanse markt; CSA voor de Canadese markt. UL wordt daarnaast ook geaccepteerd in diverse andere landen.

  LEES VERDER
 • Halogeenvrije producten geplaatst: 24-10-2014

  Halogeenvrij, MVO en duurzaam

  Milieuvriendelijke en Ecobouw geschikte kabels

  Speuren naar halogeenvrije kabels is niet meer nodig. Op onze nieuwe pagina "Halogeenvrije kabels" ziet u in één oogopslag alle producten voor een milieuverantwoorde toepassing.

  Jobarco heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en is continu actief in het optimaliseren van de MVO processen. De intensivering van halogeenvrije producten is een belangrijk onderdeel. Bestaande series worden uitgebreid met een verbreding in voorradige afmetingen. Nieuwe series zijn in ontwikkeling en zullen op korte termijn aan het voorraadassortiment toegevoegd worden.