Hoe het begon

Kabelleverancier Jobarco is opgericht in maart 1933 en is begonnen als groothandel in elektrische aansluitmaterialen in de breedste zin van het woord. In de loop der jaren zijn wij ons geleidelijk aan gaan concentreren op flexibele kabels en toebehoren. Vandaag de dag importeert en distribueert Jobarco een uitgebreid kabel- en toebehorenpakket via de elektrotechnische groothandel, de installateur en de industriële eindafnemer.

De dynamiek van Jobarco

Jobarco is een klantgerichte onderneming. Onze kracht is flexibiliteit. Dit uit zich in snelle leveringen, een breed en diep assortiment en een uitstekende klantenservice. Het Jobarco-team zorgt door een goede onderlinge samenwerking voor een optimale service naar onze klanten.

Het assortiment

Flexibele kabels vormen de hoofdmoot van ons pakket. In alle soorten en maten verkrijgbaar; grotendeels uit voorraad en per meter te bestellen. Ook halogeenvrije kabels vallen daaronder. Het aandeel van dit type kabel wordt steeds groter en het aantal uitvoeringen en afmetingen breidt zich gestaag uit. Om ze eenvoudig te vinden hebben we een speciale pagina gemaakt waar in één oogopslag duidelijk is wat de mogelijkheden zijn.

Kwaliteit & Milieu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in ons vaandel. Kwaliteit in onze producten maar ook in onze manier van werken, is voor ons van wezenlijk belang. Het kwaliteitscertificaat ISO 9001:2015 vormt hiervoor de leidraad samen met ISO 14001:2015 voor milieumanagement.

Onze houten haspels worden gerecycled! Houtvision maakt innovatief decoratiemateriaal van de verschillende onderdelen. Voor Jobarco maakte men handige demo-tafels, zeer geschikt om een mooie stand mee te completeren.

Elspec is nu Jobarco

Elspec, elektrotechnisch leverancier op het gebied van Energietechniek, Industrie en Openbare Infrastructuur, is nu samen één met Jobarco. Bekijk de complete dienstverlening op www.elspec.nl.