• home
  • Vacatures
  • Enthousiaste medewerker binnendienst
Enthousiaste medewerker binnendienst 
Cable Connectivity Group (CCG)
De Cable Connectivity Group is een vooruitstrevende en internationale speler in de markt en is actief in de productie, distributie en assemblage van speciale kabels en kabelconnectiviteitsoplossingen.

De distributie onderneming in Nederland is momenteel actief onder drie verschillende labels; Jobarco, Elspec en Pantaflex. Deze drie labels zijn sinds kort samengevoegd op één locatie in Benthuizen. Gezamenlijk hebben de bedrijven een sterk en compleet product aanbod voor alle behoeftes van klanten in allerlei eind markten op het gebied van kabel en connectiviteit. Over de aankomende jaren zijn de ambities van deze drie bedrijven gericht op het groeien van de omzet bij bestaande en nieuwe klanten door specifieke klantsegmenten te identificeren waar de onderneming sterk in is en daar een leidende positie in op te bouwen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Als medewerker binnendienst vervul je een cruciale rol binnen deze organisatie. Dankzij jouw vakkennis en open communicatie weet je jouw klanten op de juiste manier te benaderen en aan ons te binden.

Wat ga je doen

proactief telefonisch/per e-mail contact houden met de klanten waar jij verantwoordelijk voor bent;
0pstellen en nabellen van offertes;
technisch advies geven over de producten die passen bij de behoeftes van de klant;
de producten van ons kennen en proactief meedenken en voorstellen aan de klant;
bijwonen van presentaties en educatiesessie van onze leveranciers.


Jij bent
klantgericht
collegiaal
communicatief
enthousiast
ondernemend
resultaatgericht
leergierig

Kortom iemand die plezier heeft in het verkopen en adviseren van A tot Z oftewel van het telefoongesprek tot en met de factuur.

Wij zoeken
Een binnendienst medewerker, bij voorkeur een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal, die een passie heeft voor relaties opbouwen met zakelijke klanten door expertise en service. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met circa 5 jaar relevante werkervaring. Dit kan zijn in een commerciële binnendienst rol of in een technische functie binnen een technisch distributie bedrijf of een productie bedrijf gericht op zakelijke eind klanten. Ervaring in contact met de eindklant is een pre.

Wij bieden je
Een gezond bedrijf met een heel plezierig werkklimaat, waar veel uitdaging is en ruimte voor eigen inbreng. Wij hebben een uitgebreid hoogwaardig productenpakket en er is veel kennis en expertise aanwezig op het gebied van connectiviteitsoplossingen. Dit biedt jou weer voldoende kansen op succes en je eigen kennis te verbreden. Je gaat werken in een enthousiast team met passie voor techniek.

Ook niet onbelangrijk
• een goed salaris
• uitstekende arbeidsvoorwaarden
• een goede pensioenregeling
• ruime opleidingsmogelijkheden

Soort dienstverband
Fulltime

Ervaring
Circa 5 jaar relevante werkervaring

Computervaardigheden
Ervaring in het werken met Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook)

Geïnteresseerd?
Kom jij ons technisch commerciële binnendienst team versterken? Stuur dan je motivatie met CV naar g.ellen@jobarco.com. Klik op onderstaande button om direct je mail te versturen.