Gedreven medewerker buitendienst 
Cable Connectivity Group (CCG)
De Cable Connectivity Group is een vooruitstrevende en internationale speler in de markt en is actief in de productie, distributie en assemblage van speciale kabels en kabelconnectiviteitsoplossingen.

De distributie onderneming in Nederland is momenteel actief onder drie verschillende labels; Jobarco, Elspec en Pantaflex. Deze drie labels zijn sinds kort samengevoegd op één locatie in Benthuizen. Gezamenlijk hebben de bedrijven een sterk en compleet product aanbod voor alle behoeftes van klanten in allerlei eind markten op het gebied van kabel en connectiviteit. Over de aankomende jaren zijn de ambities van deze drie bedrijven gericht op het groeien van de omzet bij bestaande en nieuwe klanten door specifieke klantsegmenten te identificeren waar de onderneming sterk in is en daar een leidende positie in op te bouwen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
De buitendienst vervult een cruciale rol binnen deze organisatie. Door dagelijks contact met onze klanten is de buitendienst een essentiële bron van informatie die belangrijk is voor de groei van de onderneming. Door onze klanten te adviseren en warme relaties te onderhouden is de buitendienst als eerste op de hoogte van alles wat er speelt in de markt.

Wat ga je doen

bezoeken van klanten in jouw regio (midden Nederland);
actief onderhouden van een warme en open relatie met je klant;
technisch advies geven over de producten die passen bij de behoeftes van de klant;
de producten van ons kennen en proactief meedenken en voorstellen aan de klant.

Jij bent
• communicatief
• overtuigend 
• empathisch
• klantgericht
• collegiaal
• enthousiast
• leergierig 
• in bezit van rijbewijs B

Kortom jij bent gedreven om zichtbare resultaten neer te willen zetten en bent ook bereid om vooraf vastgestelde resultaten/doelstellingen te willen toetsen. Daarbij zal jaarlijks een prognose van de te verwachten omzetontwikkeling worden opgesteld.

Wij zoeken
Een buitendienst medewerker, bij voorkeur een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal, die een passie heeft voor relaties opbouwen met zakelijke klanten door expertise en service. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met circa 5 jaar relevante werkervaring. Dit kan zijn in een commerciële rol binnen een technisch distributie bedrijf of een productie bedrijf gericht op zakelijke eind klanten.  

Wij bieden je
Een gezond bedrijf met een heel plezierig werkklimaat, waar veel uitdaging is en ruimte voor eigen inbreng. Wij hebben een uitgebreid hoogwaardig productenpakket en er is veel kennis en expertise aanwezig op het gebied van connectiviteitsoplossingen. Dit biedt jou weer voldoende kansen op succes en je eigen kennis te verbreden. Je gaat werken in een enthousiast team met passie voor techniek.

Ook niet onbelangrijk
• een goed salaris
• uitstekende arbeidsvoorwaarden
• een goede pensioenregeling
• ruime opleidingsmogelijkheden

Soort dienstverband
Fulltime

Ervaring
Circa 5 jaar relevante werkervaring

Computervaardigheden
Ervaring in het werken met Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook) 

Geïnteresseerd?
Kom jij ons technisch commerciële buitendienst team versterken? Stuur dan je motivatie met CV naar M.Ditmar@jobarco.com. Klik op onderstaande button om direct je mail te versturen.