Logistieke topper gezocht! 

Sta jij aan de start van je logistieke MBO 2, 3 of 4 opleiding,  ben jij daar al mee bezig of heb jij deze misschien al afgerond? In welk fase je momenteel ook staat, je logistieke carrière begint bij Jobarco.

Jobarco, onderdeel van de Cable Connectivity Group, is een servicegericht (electro)technisch specialist en kabelleverancier. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment flexibele kabels en toebehoren voor allerlei toepassingen in de industrie, verkeersinfrastructuur, theater- en  kantoorgebouwen en ziekenhuizen.

Zo start jouw carrière bij Jobarco!
Als starter binnen de logistiek zullen wij je gaan klaar stomen voor het echte werk. Daarvoor laten wij je eerst meewerken in het magazijn, waar je alles leert over de facetten binnen de logistieke processen. Je gaat aan de slag met het controleren, aannemen, op maat snijden, verpakken en verzenden van de goederen, voornamelijk kabels. Daarnaast leer je ook alles over o.a. milieubeleid, kwaliteitsbeleid en arbo gerelateerde zaken. Je leert dus veel meer dan alleen logistieke processen.

Wij zoeken
een enthousiaste student MBO 2, 3 of 4 (startend of afgeronde opleiding) met doorzettingsvermogen, geen 09:00-17:00 mentaliteit, gemotiveerd om er wat van te maken, de wil om verder te komen, bereidheid om (interne) cursussen te volgen. Kortom wij zijn op zoek naar jongeren die wat willen bereiken in het leven en bereid zijn om daarvoor onderaan de ladder te beginnen en door te groeien binnen onze organisatie.

Wij bieden jou
een baan binnen een leuk jong team, doorgroeimogelijkheden, een goed salaris met een winstuitkering (afhankelijk van het behaalde bedrijfsresultaat), een sportvergoeding om fit te blijven en een CAO die hoger ligt dan het gemiddelde jeugdloon.

Interesse?
Dan ontvangen wij graag je CV. Heb je geen CV? stuur ons dan je NAW gegevens inclusief je werkervaring naar: w.vandommelen@jobarco.com