Wij zijn op zoek naar een enthousiaste chauffeur voor omgeving Zuid-Holland
(oproepkracht voor 16 uur)

Jobarco & Pantaflex, de twee distributie ondernemingen van de Cable Connectivity Group, zijn per direct op zoek naar een flexibele, enthousiaste en fitte senior die graag on the road is. Wij zijn actief in hoogwaardige handel van kabels en accessoires (connectoren, wartels, kabelrupsen, beschermslangen etc.) en zoeken een chauffeur die onze producten binnen Zuid-Holland bij onze klanten aflevert.

Beschikbaarheid
Wij zoeken een chauffeur die op dinsdag, donderdag en vrijdag beschikbaar is voor ongeveer 16 uur per week. In principe gaan we ‘s morgens rijden als de files zijn opgelost en ben je weer terug voordat de avondspits begint. Belangrijk is dat je beschikbaar bent als we je nodig hebben.

Wat wij vragen
Voor deze leuke en uitdagende job vragen wij iemand die in het bezit is van een rijbewijs B en daarnaast ook nog eens een uitstekende chauffeur is.  Rijervaring in een (bestel-)bus is een pré. Daarnaast ben je fit, energiek, enthousiast en klantgericht.

Ga jij het doen?
Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en kun je je vinden in het profiel? Stuur dan direct een email. Geef even kort aan waarom je interesse hebt en stuur je naam, adres en telefoonnummer ook even mee. Je kunt mailen naar: w.vandommelen@jobarco.com of klik op onderstaande button.

Adres kantoor

Jobarco & Pantaflex (onderdeel van de Cable Connectivity Group)
Verbreepark 15
2731BR Benthuizen
Tel 079-33435277