Logistiek medewerker Cable Connectivity Group (CCG)

De Cable Connectivity Group is een vooruitstrevende en internationale speler in de markt en is actief in de productie, distributie en assemblage van speciale kabels en kabelconnectiviteitsoplossingen. De distributie onderneming in Nederland is momenteel actief onder drie verschillende labels; Jobarco, Elspec en Pantaflex. CCG heeft hiermee een sterk en compleet product aanbod voor klanten op het gebied van kabel en connectiviteit. 

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Jij zorgt er met jouw collega’s voor dat onze binnenkomende producten goed ontvangen worden en vervolgens op de juiste plek in het magazijn geplaatst worden. Vervolgens zorg je ervoor dat orders voor onze klanten zorgvuldig klaargemaakt (kunnen) worden, hiervoor kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn dat je kabels op lengte moet knippen en/of op haspels dient te draaien. Je verpakt de orders en meldt de orders aan in het EDI systeem van de verschillende vervoerders. Je controleert de klaargezette orders voor verzending en zorgt er daarmee voor dat wij onze orders conform onze hoge kwaliteitsstandaard kunnen uitleveren. Daarnaast zorg je er ook voor dat ons magazijn er altijd netjes en overzichtelijk uit ziet.

Wij zoeken
Een enthousiaste nieuwe collega met doorzettingsvermogen en geen 09:00-17:00 mentaliteit. Je bent accuraat en je wil het werk afgerond achterlaten. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en je bent bereid om (interne) cursussen te volgen. Je bent een starter of je hebt al meerdere jaren werkervaring en bent toe aan een nieuwe uitdaging in de logistiek.

Wij bieden je
Een (fulltime) baan binnen een dynamisch jong team bestaande uit zo’n veertien vaste medewerkers en 15 scholieren, doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie en ruime opleidingsmogelijkheden. De werktijden liggen in principe tussen 08:00-19:00 uur. Je ontvangt een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling en mogelijkheden voor een sportvergoeding.

Interesse?
Dan ontvangen wij graag je CV. Heb je geen CV? stuur ons dan je NAW gegevens inclusief je werkervaring naar: w.vandommelen@jobarco.com.