Sales Manager België

De Cable Connectivity Group is een vooruitstrevende en internationale speler in de markt en is actief in de productie, distributie en assemblage van speciale kabels en kabelconnectiviteitsoplossingen.

De distributie onderneming in Nederland is momenteel actief onder drie verschillende labels; Jobarco, Elspec en Pantaflex. Deze drie labels zijn sinds kort samengevoegd op één locatie in Benthuizen. Gezamenlijk hebben de bedrijven een sterk en compleet product aanbod voor alle behoeftes van klanten in allerlei eind markten op het gebied van kabel en connectiviteit. Over de aankomende jaren zijn de ambities van deze drie bedrijven gericht op het groeien van de omzet bij bestaande en nieuwe klanten door specifieke klantsegmenten te identificeren waar de onderneming sterk in is en daar een leidende positie in op te bouwen.

Wij zoeken..

Binnen deze succesvolle, technisch hoogwaardige onderneming is er momenteel ruimte voor een Sales Manager. Je bestrijkt de gehele Belgische markt. Naast het verder uitbouwen van trouwe klantrelaties binnen de OEM markt, benader je tevens nieuwe clientèle (installateurs, machinebouw etc.).

Je acteert als professioneel gesprekspartner op directieniveau en maakt plannen om de marktpositie verder te verstevigen. Je werkt nauw samen met het professionele binnendienstteam te Benthuizen (NL).

Bedrijf

Pantaflex, onderdeel van de Cable Connectivity Group, positioneert zich als een voorraadhoudende importeur en leverancier van elektrotechnische componenten. Denk hierbij aan kabelbescherming, kabelconnectie, kabels, transformatoren en zelfs gestabiliseerde voedingen.

Pantaflex bedient een brede doelgroep van afnemers in de machinebouw, trein- en tramindustrie, automotive, telecom- en installatiesector.

Aanbod

• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. firmawagen)
• Home-office

Profiel

 Bachelor, technisch/commercieel, aangevuld met ervaring binnen de industriële sector
 Kennis van kabels, elektronische componenten is een grote pre
 U heeft affiniteit met connectoren en/of aanverwante zaken
 U bent ondernemend en klant- en resultaatgericht
 Uiteraard bent u Engels, Frans en Nederlands taalvaardig.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatie met CV naar onze contactpersoon bij Detachering / Werving & Selectie bureau YERKlik op onderstaande button om je gegevens achter te laten en je CV en motivatie te uploaden.