• home
  • Vacatures
  • Business development manager (Elspec)

Business development manager (Elspec)

De Distributie onderneming van Cable Connectivity Group in de Benelux, met kantoor in Benthuizen, is met de bedrijven Jobarco, Pantaflex en Elspec actief in de hoogwaardige handel van kabels en accessoires (connectoren, wartels, kabelrupsen, beschermslangen etc.). Klanten zijn technische groothandels, installatiebedrijven en OEM’s van kabel en accessoires. Denk bij dit laatste aan machine bouwers en fabrikanten.

Over de aankomende jaren is de ambitie gericht op het groeien van de omzet bij bestaande en nieuwe klanten door specifieke klant segmenten te identificeren waar de onderneming sterk in is en daar een leidende positie in op te bouwen

Jouw opdracht? 

Er liggen volop kansen voor distributie onderneming Elspec in de Energie- en Openbare Infra markten. Als Business Development Manager is het je opdracht deze markten uitgebreid in kaart te brengen en te analyseren om de potentie optimaal te benutten! Hiervoor stel je een gedegen businessplan op wat dient als leidraad voor je commerciële activiteiten.

Wat heb je na 1 jaar bereikt?

Aan het eind van het eerste jaar heb je drie concrete opdrachten gekregen en is je eerste grote project opgestart! Daarnaast breid je actief het productportfolio uit en/of zoek je nieuwe leveranciers waar Elspec de distributierechten van krijgt. Dit kunnen zowel merk- als productgroepen zijn.

En na 3 jaar?

Dan staat de naam Elspec synoniem voor duurzame inzet van elektrotechnische oplossingen en is het “Smart City” concept een begrip in Nederland. De omzet is substantieel gegroeid, net als het verkoopteam.

De organisatie en haar ambitie?

Als totaalleverancier van elektrotechnische producten en concepten biedt Elspec haar klanten betrouwbaarheid en veiligheid in zowel hun bedrijfsvoering als in hun eindproduct. Binnen 1 à 2 jaar wil Elspec van een productgerichte- naar een project gestuurde verkooporganisatie!

Samen met haar klanten ontwikkelt Elspec custom-made oplossingen voor een technische infrastructuur. Zij kiest hierbij altijd voor beproefde techniek en combineert deze op unieke en inventieve wijze tot integrale oplossingen die uiteindelijk leiden naar een duurzame inzet van elektrotechniek.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatie met CV naar onze contactpersoon bij recruitment VeldeKlik op onderstaande button om je gegevens achter te laten en je CV en motivatie te uploaden.