• home
  • Actueel
  • Nieuwe CPR kabels! Ontdek de Safe series
Nieuwe CPR kabels! Ontdek de Safe series
geplaatst: 27-09-2018

Nieuwe CPR kabels! Ontdek de Safe series

Be Safe TunnelSafe TelecomSafe en SecuritySafe

Jobarco ontwikkelt speciale Safe-series voor toepassing in tunnels en gebouwen.

Ze zijn vaak niet zichtbaar, maar in een gebouw of tunnel liggen kilometers kabels. Denk daarbij aan de aansturing van communicatie apparatuur, wegsignalering, verlichting etc. Standaard kabels dragen bij aan de voortplanting van brand en veroorzaken een enorme rookontwikkeling waarbij ook giftige gassen gevormd worden.
Met de strenge nieuwe normen in de CPR worden deze gevolgen sterk gereduceerd. Jobarco heeft op basis van de CPR voorwaarden speciale kabelseries ontwikkeld die voldoen aan de strengste eisen in de hoogste klasse B2ca. Onder de merknamen TunnelSafe, SecuritySafe en TelecomSafe presenteren wij halogeenvrije kabels voor toepassing in tunnels en gebouwen; daar waar brandveiligheid van het grootste belang is.

Tunnel Safe
De speciaal ontworpen TunnelSafe serie bestaat uit massieve kabels met een EMC afscherming van alu-folie en koperomvlechting. Deze signaalkabels zijn uitermate geschikt voor toepassing in tunnels. De unieke dubbele afscherming maakt de kabel zeer toepasbaar voor signaaloverdracht in diverse veiligheidssystemen. De samenstelling bestaat uit per paar getwiste aders met een massieve kern in aderdoorsnedes 0,8 of 1,5 mm. Halogeenvrij, low smoke en goedgekeurd in de hoogste brandklasse: B2ca.
Klik hier voor de specificaties en de voorraadstatus van deze kabel.

Security Safe
Een uitgebreid pakket met soepele combikabel bestaande uit voedingsaders en signaaladers, afgeschermd met een aluminiumfolie. Geschikt voor toepassing in beveiligingsinstallaties zoals alarm- en toegangscontrolesystemen. Diverse samenstellingen zijn mogelijk. Soepele voedingsaders in 0,5 mm² of 0,75 mm² gecombineerd met 2, 4, 6 of 8 massieve signaaladers in 0,22 mm. Ook deze serie is gemaakt van een halogeenvrije compound en goedgekeurd in de hoogste brandklasse: B2ca.
Klik hier voor de specificaties en de voorraadstatus van deze kabel.

TelecomSafe
Telefoniekabel samengesteld volgens KPN/PTT Norm 45 specificaties. Telefoonkabel voor binnenhuis toepassing. Massieve signaalkabel, per paar gewist, verkrijgbaar in 10 paren of 20 paren. Getest en goedgekeurd in de hoogste brandklasse: B2ca.
Klik hier voor de specificaties en de voorraadstatus van deze kabel.

TERUG NAAR ACTUEEL