• home
  • Actueel
  • Elspec gaat verder als Jobarco
Elspec gaat verder als Jobarco
geplaatst: 30-04-2019

Elspec gaat verder als Jobarco

samen sterk voor technisch werk

Elspec, elektrotechnisch leverancier op het gebied van Energietechniek, Industrie en Openbare Infrastructuur, is per 1 mei gefuseerd met Jobarco. Net als Jobarco maakte Elspec al deel uit van de TKH-group. De bundeling van krachten resulteert in een betere dienstverlening richting onze klanten, verdergaande optimalisatie en een breder aanbod van ons product portfolio. De naam Elspec zal als handelsnaam gevoerd blijven worden.

Elspec richt zich op industriële oplossingen op het gebied van elektrotechniek en energietechniek. Als specialist in elektrotechniek combineren ze kennis, ervaring en technologie, met een sterke focus op het belang van zekerheid en veiligheid. Elspec is al 50 jaar actief en bedient een breed spectrum aan klanten, van het midden- en kleinbedrijf, gemeentelijke en provinciale overheden tot energiebedrijven en multinationals.

“Er is een aantal marktsegmenten die we gezamenlijk gaan bewerken om onze service richting de markt nog verder te verbeteren”, aldus John Overes (Cluster Directeur). “In de komende periode zal er hard gewerkt worden aan de verdere integratie van de twee bedrijven. En hoewel het vertrouwde Elspec-team blijft doen waar het goed in is, zullen de werkzaamheden vanaf 20 mei a.s. voortgezet worden vanuit de huidige vestiging van Jobarco aan het Verbreepark 15 in Benthuizen."

Wilt u meer weten over Elspec? www.elspec.nl

TERUG NAAR ACTUEEL