• home
  • Actueel
  • Elspec neemt deel aan vakbeurs Openbare Ruimte 2021
Elspec neemt deel aan vakbeurs Openbare Ruimte 2021
geplaatst: 29-06-2021

Elspec neemt deel aan vakbeurs Openbare Ruimte 2021

Elspec toont slimme verlichting tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte

Met de boodschap Smart Cities begin with Smart Lighting neemt Elspec (gefuseerd met Jobarco en onderdeel van de Cable Connectivity Group), als leverancier en adviseur van duurzame en innovatieve infrastructurele oplossingen, deel aan de vakbeurs Openbare Ruimte op 22 en 23 september 2021 in de jaarbeurs Utrecht.
 
Op de stand (standnr. 3.5.32) laat Elspec haar bezoekers kennismaken met de gerenommeerde systemen van leveranciers als Lacroix/Sogexi, Paradox, CU Phosco en Langmatz en ontdekt men de nieuwe smart lighting platformen met sensor systemen voor fietspaden, stadscentra, bedrijventerreinen en rondwegen. Een stand waar voldoende inspiratie opgedaan kan worden dankzij de vele bijzondere innovaties die Elspec samen met Paradox, toonaangevend fabrikant van toekomst vaste Smart City oplossingen, is aangaan. 
 
Ook worden op de stand nieuwe oplossingen getoond voor het veilig oversteken voor slechtziende,  worden de nieuwste aansluittechnieken voor lichtmasten gepresenteerd, maak je kennis met de kastbewaking OVL Tegis, waarmee je kunt schakelen, bewaken en monitoren (portal) en komt het brede gamma van speciaal kabels tevens uitgebreid aan bod.

Standnummer : 3.5.32
Locatie:
Jaarbeurs Utrecht -  Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Aanmelden: Meld u hier aan voor een bezoek aan onze stand: https://bit.ly/3h2l72m
Meer info: elspec@Jobarco.com

TERUG NAAR ACTUEEL