• home
  • Actueel
  • Jobarco deelt kennis tijdens het ATEX & Process Safety congres
Jobarco deelt kennis tijdens het ATEX & Process Safety congres
geplaatst: 26-07-2021

Jobarco deelt kennis tijdens het ATEX & Process Safety congres

Het Atex & Process Safety congres gaat weer van start op woensdag 8 september 2021. Tijdens dit innovatieve en praktijkgerichte event, dat zich richt op de ATEX-richtlijnen binnen explosiegevaarlijke zones, zal Jobarco aanwezig zijn en haar kennis delen over de ATEX-regelgeving waaraan kabels vandaag de dag moeten voldoen.

Jobarco is constant bezig met het produceren van innovatieve kabels die inhaken op de laatste ontwikkelingen in de markt. Op deze wijze is ook het uitgebreide ATEX kabelpakket ontstaan. Dankzij de vele jaren van kennis en ervaring lukt het Jobarco steeds om vele oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken rondom de ATEX-regelgeving waaraan kabels moeten voldoen.

Met de strikte eisen die de meest recente ATEX-norm, NEN-EN-IEC-60079-14:2014, aan kabels stelt, ontstaan er vaak vragen als: Welke ATEX kabels zijn toegestaan en welke niet? Welke eisen worden er verder gesteld? en hoe test Jobarco haar kabels volgens Annex E.1? Deze en nog vele andere vragen zal Jobarco presenteren op haar stand, maar tevens als spreker tijdens de congres dag op 8 september 2021.

Plan uw bezoek aan onze stand via:  https://bit.ly/3y0UVw9
uw relatiecode is: VN832N7T

Graag tot ziens tijdens het ATEX & Process Safety congres.

Locatie: De Fabrique, Utrecht
Datum: 8 september 2021
Tijdstip: 09:00 uur – 17:00 uur

 

TERUG NAAR ACTUEEL