• home
  • Actueel
  • RADOX - robuust en multi-inzetbaar
RADOX - robuust en multi-inzetbaar
geplaatst: 26-05-2014

RADOX - robuust en multi-inzetbaar

Unieke serie snoeren en kabels

Radox staat voor een hoogwaardig crosslinked materiaal met unieke eigenschappen. Zo kan Radox kabel prima toegepast worden bij hoge (125 graden) en lage (-40 graden) temperaturen. De goede bestendigheid tegen logen, zuren, olie, benzine en diverse oplosmiddelen maakt het een uitermate geschikt product voor industriële omgevingen. De robuustheid uit zich ook in de excellente kerf- en slijtvastheid van het materiaal.

Radox is uitstekend weers- en ozonbestendig en kan dus probleemloos buiten toegepast worden. De milieuvriendelijke kabel is halogeenvrij en past derhalve prima in een MVO beleid.

Radox is door zijn vele goede eigenschappen multi-inzetbaar. Voorbeelden van toepassingsgebieden zijn de automotive industrie, voedingsindustrie, armaturen, witgoed apparatuur en machinebouw.
Jobarco heeft een uitgebreide selectie van de Radox 125 uit voorraad leverbaar, zowel in snoer als in kabel. Kijkt u hier voor de actuele voorraad, brutoprijzen en datasheets. Heeft u vragen? Ons verkoopteam is u graag van dienst.

TERUG NAAR ACTUEEL